Qui som

Cal Gorina és un espai d’acollida d’activitats transformadores: socials, polítiques i culturals . L’entitat està formada per 3 modalitats de participació: Els col·lectius, les activitats i les individualitats.

COL·LECTIUS

Són els grups que impulsen la casa. Actualment hi ha un total de 6: Deejays del Revés, El Farcell (Coop. de Consum), Revaixella (Coop. de serveis), la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), Decidim Castellar i l’Assemblea Llibertària.

ACTIVITATS

Són grups que omplen la casa de d’actes. No estan lligats amb l’organització de la Cal Gorina, però han triat trobar-se aquí perquè comparteixen els valors que es difonen. Actualment els grups d’activitats que donen vida a la casa són:

– Ioga
Dilluns 19h–20h i Dimecres 20h–21h
– Gimnàs de manteniment
Dilluns, dimarts i dijous de 9h–10h.
– Grup de conversa en Català:
Dimecres de 17.30h–19h
– Grup de Lactància materna:
Divendres 10.30h–12h
– Grup de suport i acompanyament al dol gestacional:
Dimarts 10.30h–12h

INDIVIDUALITATS

Són persones que participen en l’elaboració de la programació de la casa, porten gestions indispensables per al seu correcte funcionament… però no participen de cap col·lectiu.

3 thoughts on “Qui som

  1. Hola!! acabo de conocer vuestro proyecto y me parece muy interesante, ke puedo suscribirme para ke me mandeis un correo con las actividades ke promoveis??
    Un saludo!!

  2. Hola, dissabte vaig.passar.per.cal.gorina per.informar-nos sobre les.cooperatives.de.consum i sobre l’altreveu, ens van dir que en possessim en contacte.per.aqui.

    Gracies

  3. Bona tarda! Ara deu fer un mes, a través d’en Jesús Calabria, us vaig fer arribar una proposta per fer una xerrada sobre salut a Cal Gorina. Ho heu rebut? Em podeu donar una resposta? Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s