Presentació del llibre AEB, 20 anys construint alternatives a Badia Divendres 15 de gener 19 h a Cal Gorina

cartellpresentCast
Presentació del Llibre: L’AEB, 20 anys construint alternatives a Badia 
 
El proper divendres dia 15 de gener es presentarà el llibre: L’AEB, 20 anys construint  alternatives a Badia. A la presentació hi intervindran l’autor del llibre, Xavier Bella, el  coordinador general de l’AEB, Albert Díez, i el regidor de l’AEB i diputat per les CAV a la  Diputació de Barcelona, Quim Duran.
 
El llibre ha estat escrit en motiu de l’aniversari dels 20 anys de la formació alternativa de Badia,  esdevingut fa un any, i repassa exhaustivament la història de l’AEB des de la seva creació,  coincidint amb la independència municipal de Badia, fins just abans de les darreres eleccions  municipals. Es relaten les vicissituds quan va estar al govern al costat del PSC, durant el primer  any de vida, així com els diversos alts i baixos de la formació durant aquests vint anys, fins  arribar a ser un referent de la vida política a Badia, enguany principal oposició al govern  municipal amb 5 regidors.
 
Però en el llibre també es fa un repàs de les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) coincidint amb els 10 anys de la seva creació. En aquesta obra s’explica l’origen de les diverses  formacions alternatives del Vallès, començant per la degana, el COP de Ripollet, i seguint per  l’Entesa, el PAS de Cerdanyola i d’altres. Sense deixar-se també l’origen i la contribució de  L’Altraveu de Castellar en aquest projecte polític comú en el Vallès.
 
Per últim, en el llibre s’hi ha inclòs a la seva part final, articles de destacats membres d’organitzacions de l’esquerra alternativa local i nacional que també han volgut aportar la seva visió sobre el llegat de l’AEB després de vint anys de lluita municipal. Entre ells es poden destacar textos de Quim Arrufat de la CUP, Virgínia Domínguez de l’Entesa per Sabadell, o també de la castellarenca Gemma Ubasart, ex-regidora de l’Altraveu.  Cal destacar també el  pròleg del llibre a càrrec de l’ex-diputat David Fernàndez.
 
La presentació es farà divendres 15 de gener a les 19h a Cal Gorina (C/ del Centre, 8) i hi  col·laboren Cal Gorina i Decidim Castellar.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s