4a Fira d’Artesania de la Festa del Solstici de Cal Gorina Castellar del Vallès Desembre 2014

La Festa del Solstici és una iniciativa de Cal Gorina (https://calgorina.wordpress.com/) que un any més vol celebrar una nova edició. Des de Cal Gorina es vol seguir apostant per el consum responsable, de qualitat, original i d’autor, oferint artesania sense intermediaris. És per això que poder dur a terme una quarta edició ens satisfà plenament.

Entenem per artesanes a aquelles persones o entitats que produeixen elles mateixes el producte que posen a la venda. Per tant no és permesa, en cap cas, la participació a la Fira de qualsevol que faci revenda d’artesania, ni de cap tipus d’intermediaris.

Quan? Dissabte 20 de desembre de 2014.

On? A la plaça Major de Castellar del Vallès (entrada pel Carrer centre i Passeig Tolrà.)

Horari de la fira : de 10 a 15 hores.

Horari de muntatge/desmuntatge: de 8 a 9:30 hores /  de 15 a 16 hores.

Preu: 3 eur el metre lineal. Aquesta aportació econòmica és com a donació a l’entitat Cal Gorina per tal de poder seguir recolzant iniciatives creatives i transformadores per a tot el poble.

 

Forma de participació:

 • 1-  Omple i envia la inscripció amb fotografia del producte abans del dia 30 de Novembre a l’adreça: festadelsolstici@gmail.com
 • 2-  Properament contactarem amb tu per dir-te si estàs seleccionat.
 • 3-  El pagament s’efectuarà fent un ingrés al número de compte que us facilitarem indicant el nom de la marca comercial i/o persona responsable – Artesania (exemple: xxxx-artesania) entre el dia 1 de 7 de desembre de 2014 amdós inclosos.
 • Normativa:
 1. L’organització de la Festa no accepta la venda de productes fruit de la globalització econòmica, destructora de cultures, explotadora de persones i espoliadora dels sistemes naturals.
 2. Els embolcalls seran de paper o cartró reciclat. No s’acceptaran sota cap concepte bosses de plàstic. La Festa del solstici és un esdeveniment lliure de bosses de plàstic.
 3. Les parades d’artesans recolliran la matèria residual que puguin crear. La fira del solstici és una festa cívica amb els espais públics ciutadans.
 4. L’organització no es fa responsable de sostraccions o pèrdues de productes i altres.
 5. No s’acceptaran inscripcions fora de termini.
 6. El pagament s’ha de fer en el termini establert, si no, s’anularà la inscripció a la fira.
 7. Les parades es podran muntar entre les 8 i les 09.30h del matí. L’entrada de vehicles serà entre les 8 i les 9.30h. A partir de les 09.30h es tancarà l’accés als vehicles a la plaça major. No es podrà estacionar els vehicles a la plaça. Cada firaire haurà de buscar un aparcament pels voltants tenint en compte que aquell dissabte la zona blava està vigent fins a les 14h.
 8. Les parades respectaran els límits establerts per l’organització i estaran ubicades segons els metres demanats a la inscripció.
 9. Cada firaire ha de portar la infraestructura necessària per muntar la parada així com especificar- ho a la butlleta d’inscripció. L’organització no es pot fer càrrec de cedir material. És fonamental que cada firaire porti la infraestructura d’enllumenat: làmpades amb bombetes de baix consum i allargador elèctric. No es podran endollar calefactors o similars per no sobrecarregar la instal·lació elèctrica.

Amb la presentació d’aquest document queda establerta l’acceptació de les bases i el participant garantitza que està al corrent de les seves obligacions legals i fiscals per exercir la seva activitat i eximeix a l’organització en cas de no estar-hi.

Aquí podeu descarregar la Fitxa d’inscripció

Fitxa inscripció

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s