LA CORAL DE CAL GORINA

Image

Des de fa un parell de mesos a Cal Gorina s’ha iniciat un nou projecte obert a tots i totes les ciutadanes del poble.

Es tracta d’una coral que busca propiciar una experiència i vivència musical a persones que parteixen de tot tipus de bagatge musical, sense la necessitat de tenir una experiència musical prèvia.

La coral és una activitat dinamitzadora que pretén activar i fer gaudir de la musica en companyia i amb un repertori tant variat com musiques del món (Siyahamba, Lamemourisuki), tradicionals, fins les més pop treballades de manera arranjada.

Actualment la formen una quinzena de persones i està dirigida per la Marta Brossa, directora dels menuts de la Coral Sant Esteve i estudiant de pedagogia de la música a l’Esmuc.

Els assaigs es fan els dijous de 21.30 a 22.30 a Cal Gorina (c/ del Centre, 8) i es paga una quota mensual de 10€ pels socis i 12€ pels no socis.

Animem a tothom qui vulgui passar una bona estona cantant i alhora extreure’n aprenentatge, a que vingui a conèixer-nos i experimentar el que fem. Sense pors ni vergonyes, ja que es trobarà un ambient on no es jutja a ningú, sinó que es pretén sumar a partir de les diferències i particularitats de cadascun dels integrants.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s