Revaixella. Una vaixella reutilizable

La Revaixella és una iniciativa ecològica que consisteix en el lloguer de plats, gots, coberts i tot tipus d’estris necessaris per la celebració d’un dinar, un sopar, etc.

En totes les festes es fa un gran ús de vaixelles de plàstic i des d’aquesta iniciativa es busca un substitut a aquest tipus de residu fomentant l’ús d’una vaixella que NO sigui de plàstic i per tant, que sigui reutilitzable.

El material amb el que es menja i es beu és molt important. No és el mateix utilitzar coberts, gots i plats de plàstic que utilitzar plats, gots de vidre i coberts de metall. Per tant no només oferim un servei que fomenta l’ecologia i la reutilització, sinó que també volem donar una millor qualitat a l’hora de menjar.

Cal pensar també que contractant la revaixella s’està contribuent a un servei minoritari que intenta conscienciar a la gent d’alternatives que contribueixen a un bé comú, en aquest cas el de no generar residus que malmetin el medi ambient, i que entre tots hauríem de mirar de potenciar.

 

http://revaixella.blogspot.com.es/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s