Miguel Angel Mayo a Cal Gorina

El frau fiscal.Per una fiscalitat justa.

Espanya ocupa el segon o el tercer lloc en el rànquing d’economia submergida dels països del nostre entorn, i duplica la mitjana europea. Que un de cada quatre euros estigui submergit contribueix a fer que no puguem finançar un nivell de despesa social equiparable al de la mitjana europea. Així mateix la pressió fiscal espanyola és a la cua dels països europeus. És evident que mai no podrem acostar-nos als nivells de despesa social, ambiental i d’inversió pública que efectuen els països de la Unió Europea si no disposem d’un model fiscal que atengui al principi de suficiència, i adoptem un compromís veritable contra l’economia submergida que redueixi la impunitat dels defraudadors, que normalment són aquells qui més tenen.

Però, quins canvis podem fer per estructurar un nou model fiscal on no sempre paguin els  mateixos? Com es lluita contra el frau fiscal?

Miguel Ángel Mayo forma part del sindicat de tècnics del Ministeri d’Hisenda i ens explicarà quines són les alternatives a les retallades i la possibilitat d’igualar les rendes de treball a les del capital.

http://gestha.es/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s