Cicle de xerrades sobre la situació energètica actual: recursos i alternatives

Els dies 17 i 24 de Febrer propers i organitzat per l’Altraveu i les Cooperatives de Consum del local de Cal Gorina, al carrer del Centre núm. 8 de Castellar, es realitzarà un curt cicle de dues xerrades al voltant de la situació energètica actual, amb la intenció d’obrir debat al voltant d’un tema tan preocupant per la nostra societat, i informar sobre les noves possibilitats que estan recentment obertes en relació a la demanda popular d’energia verda i la seva comercialització per part de l’entitat SOM ENERGIA, que es presentarà així a la nostra localitat.

La primera xerrada estarà a càrrec de Carles Riba Romeva doctor en Enginyeria Industrial i Professor de l’Escola Tècnica superior d’enginyers industrials de Barcelona i Director del Centre de Disseny d’Equips Industrials,  autor del llibre “Recursos energètics i Crisi: la fi de 200 anys irrepetibles”. Es pretén donar un informació global sobre l’estat de la qüestió energètica actualment al món, i què ha fet que haguem arribat fins aquí.

La segona xerrada pretén presentar a Castellar la iniciativa recentment posada en marxa per un grups de persones i entitats de Catalunya, que formen SOM ENERGIA, dirigida a la producció i comercialització d’ENERGIA VERDA, amb caràcter cooperatiu i popular, com a alternativa a les ofertes dels grans grups empresarials, els objectius de les quals van dirigides únicament a l’obtenció de lucratius beneficis, lluny de la recerca de la sostenibilitat i la conservació del nostre planeta.

Les xerrades tindran entrada lliure i gratuïta, als locals de Cal Gorina, al carrer del Centre núm. 8 de Castellar, ambdues a les 19 h.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s