Col.lectius al projecte Cal Gorina: Acampada Castellar (15M)

QUI SOM

Som gent que hem vingut lliurement i de forma voluntària, que després de veure les Acampades d’arreu del món i del nostre estat hem decidit ajuntar-nos i créixer en quantitat i qualitat per lluitar conjuntament per la dignitat. No representem a cap partit ni associació. Tampoc ningú ens representa.
Ens uneix el malestar per unes vides precàries per la desigualtats, però sobretot ens uneix una vocació de canvi. Estem aquí perquè volem una nova societat que doni prioritat a la vida per sobre del interessos ecònomics i polítics. Ens sentim trepitjats per l’economia capitalista, i ens sentim exclosos del sistema polític actual, que no ens representa. Apostem per una transformació profunda de la societat. I sobretot apostem perquè sigui la pròpia societat la protagonista d’aquest canvi.
Creien que estàvem adormits. Que ens podien seguir retallant els drets sense que oposéssim resistència. S’equivocaven: estem lluitant –pacificament però amb determinació- per la vida que tots mereixem.
Hem après del Caire, d’Islàndia, de Madrid i Barcelona.
Ara toca estendre la lluita i pendre la paraula.
Ens pots trobar al blog: http://acampadacastellar.blogspot.com/, al facebook com acampadacastellar, a la  Plaça Major del poble, i ara, també a Cal Gorina.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s